Home    Produse    Sisteme    Inovatii    Arhitectura    Referinte    Contact   
Inapoi
Sto AG Logo
StoSM
Pardoseli

Sistemele de acoperire a pardoselilor au un spectru de utilizare diversificat.

Produsele Sto de acoperire a pardoselilor si a betonului sunt caracterizate prin varietate si capacitatea de combinare, astfel se pot adapta diferitelor cerinte tehnice.

Acoperirea pardoselilor se bazeaza pe un principiu de stratificare a materialelor epoxidice sau poliuretanice: impregnari, sigilari, sisteme de straturi subtiri sau groase, care se pot folosi la obtinerea de pardoseli noi sau la reconditionari. Produsele sunt economice datorita cantitatilor foarte mici care se folosesc, asigurand o excelenta protectie.

Produsele sunt in mare parte fara solventi. Prin cantitatile mici ce se folosesc si prin durabilitate acestora, se aduce un aport substantial construirii economice.
Utilajele care transporta produse industriale, acide, alcaline sau uleioase pot distruge pardoselile. Produsele Sto destinate pardoselilor se pot folosi, dupa caz, la constructii noi sau la renovari. Ele au la baza rasini epoxidice sau poliuretanice: impregnari, acoperiri, stratificari subtiri sau groase, lespezi de piatra sau dale, toate se pot utiliza atat in domeniul civil cat si Ón cel industrial.


Si in acest domeniu, Sto vede in combinarea culorilor mai mult decat un element auxiliar. Culorile marcheaza zonele periculoase, cu ele se realizeaza ghidarea si traseele.
In final, acoperirea pardoselilor poate fi realizata in diferite tonuri de culoare.

StoSM | Construieste constient