Home    Produse    Sisteme    Inovatii    Arhitectura    Referinte    Contact   
Inapoi
Sto AG Logo
StoSM
Sisteme de termoizolatii

Munca de dezvoltare responsabila a facut din Sto AG liderul pe piata în domeniul sistemelor de termoizolare a fatadelor. Cele peste 100 de milioane de metri patrati de termosistem montat, demonstreaza încrederea în produsele Sto. Datorita cercetarii continue si a inovatiilor deschizatoare de drumuri, Sto reuseste sa ofere sisteme de termoizolatie permanent îmbunatatite corespunzatoare oricarei cerinte.

Sistemul de termoizolatie StoTherm Classic

De mai mult de 35 de ani, StoTherm Classic, un sistem organic, fara continut de ciment, cu termoizolatie din polistiren expandat, stabileste linii directoare pe piata sistemelor de termoizolatie, în ce priveste tehnica, securitatea si durabilitatea. Prin tehnica Sto Silo si prin tehnologia aplicarii mecanice, precum si prin numeroase mijloace logistice si tehnice, StoTherm Classic se prelucreaza rapid, simplu si curat. Se poate aplica în felurite variante, în special cu StoArmat Classic si cu ten-cuielile Stolit si StoSilco. Sistemul este greu inflamabil si recomandat atât pentru constructiile noi cât si pentru cele vechi vechi.

Sistemul de termoizolatie StoTherm Vario

Celor ce apreciaza avantajele de a lucra cu polistiren, un material termoizolant organic usor si prefera pentru stratul final o tencuiala anorganica, li se recomanda sistemul greu inflamabil StoTherm Vario.

Sistemul de termoizolatie StoTherm Mineral

StoTherm Mineral este un sistem de termoizolatie absolut sigur: este compus din placi si lamele neinflamabile de vata minerala. De asemenea si celelalte elemente, de la adeziv pâna la tencuiala de fatada, sunt minerale.StoSM | Construieste constient